Aanbieden nieuwe uniformen muziekvereniging Hummelo en Keppel tijdens het zomerconcert op 24 juni a.s.

Op zondag 24 juni a.s. vanaf 13.30 uur geeft de gefuseerde muziekvereniging Hummelo en Keppel een zomerconcert op het evenemententerrein nabij café-zaal FF naar Steef in Hummelo. Tijdens het concert maakt de Stichting Evenementencommissie Hummelo van de gelegenheid gebruik om de jonge vereniging in nieuwe uniformen te steken.

De Stichting Evenementencommissie Hummelo zette zich ten tijde van het bestaan van de voormalige Hummelose muziekvereninging De Eendracht uit Hummelo met het organiseren van vele evenementen jarenlang in om het gezelschap financieel te ondersteunen. Met het samengaan van De Eendracht met de muziekvereniging Oldenkeppel is besloten de stichting in de loop van 2018 op te heffen..

Voor het zover is, wordt eerst de nieuwe vereniging in een compleet nieuw te tenue gestoken, waarmee eensgezind en in eenheid van tenue een prachtige grote muziekverenging (weer) tijdens de vele optredens toonbaar is voor de gemeenschap.

Benieuwd naar de keuze van het tenue? Wees welkom op het concert van 24 juni en laat u verrassen met enerzijds een mooi concert en anderzijds de presentatie van de nieuwe muziekpakken.

De  entree is gratis!