-- Bercht van Sité Woondiensten (www.swd.nl--

Heb je snel woonruimte nodig? Of ben je nog jong, maar woon je nog steeds bij je ouders? Wordt het niet eens tijd om op jezelf te gaan wonen? Maak dan gebruik van deze unieke kans. Nu kans op je eigen studio in Hummelo vanaf 310 euro per maand.

Wonen in Zandewierde: een buitenkans
In pand Zandewierde in Hummelo gaat Sité Woondiensten 9 studio’s en één appartement verhuren, gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving. Het ligt op fietsafstand van Doetinchem en Doesburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een buitenkans! Wonen in pand Zandewierde betekent ontmoeting met andere culturen en een leuke mix van medebewoners. Pand Zandewierde in Hummelo wordt de komende maanden verbouwd, met het streven de verbouwing januari 2017 af te ronden.

Reageren kan nu!
Interesse in betaalbaar wonen in een bosrijke omgeving? Reageer dan nu op één van deze woningen. We verhuren deze woningen in eerste instantie met voorrang aan woningzoekenden uit Hummelo en in tweede instantie met voorrang aan woningzoekende uit Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Voor- en Achter-Drempt en Eldrik. Ook woningzoekenden uit anderen plaatsen kunnen gewoon reageren op deze woningen. Maak nu gebruik van deze buitenkans! Reageren kan tot vrijdag 14 oktober 12.00 uur.

Site-studios-in-zandewierde-te-huur-in-hummelo