De extra activiteiten voor de jeugd die Zonnewater deze zomer in het Hessenbad organiseerde, zijn een groot succes. Na vier spetterende avonden discozwemmen voor de jeugd van 8 tot 13 jaar, is het nu de beurt aan de oudere jeugd.

hessenhalZonnewater en het Jongerenwerk van de Stichting Carion hebben de handen ineengeslagen om jongeren sportief bezig te laten zijn. Onder het motto Voor, door en met jongeren worden activiteiten ontwikkeld waarbij sport en ontmoeting centraal staan. Het is bedoeld voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar in de gemeente Bronckhorst.
Dinsdag 21 augustus jl. was de eerste van vier avonden sport- en spelactiviteiten in en om het Hessenbad in Hoog-Keppel. Dit sloeg duidelijk aan en met veel enthousiasme werd er gevoetbald, waterbasketbal gespeeld en estafettes gezwommen.

Er volgen nog drie avonden: dinsdag 28 augustus, donderdag 6 september en donderdag 13 september steeds van 19.00 tot 21.00 uur. Zowel je verplaatsen over touwbruggen op de ligweide, met seascooters het water in of een onderling partijtje voetbal kunnen op het programma staan. En mocht het regenen dan is eventueel de sporthal als alternatief beschikbaar. Aan deelname aan deze sport- en spelactiviteiten zijn geen verdere kosten verbonden. Abonnementhouders moeten wel hun pasje tonen. Op dinsdag 18 september worden deze extra activiteiten van dit seizoen vanaf 18.00 uur op spetterende wijze afgesloten met een barbecue en muziek. Meer info hierover volgt.

(bericht ingezonden door de Zonnewater Groep)