Op de locatie van de oude Woordhof heeft de gemeente Bronckhorst de mogelijkheid geboden om 6 starterswoningen en 2 vrijstaande woningen te bouwen.

woordhofterreinDe 6 starterswoningen zullen worden gebouwd middels Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en de 2 vrijstaande woningen zullen als vrije kavels worden aangeboden. De kavels zullen door de gemeente Bronckhorst worden verkocht en zullen vervolgens door de kopers zelf ontwikkeld en gebouwd moeten worden.
De CPO constructie is een unieke kans voor starters om in Hummelo je eigen woning te laten bouwen. Dit betekent dat de bewoners gedurende het gehele traject zelf kunnen beslissen over ontwerp, materiaal en overige bouwkundige opties. Dit heeft tevens als voordeel dat je zelf je woning kan samenstellen naar eigen budget. Aangezien de mogelijkheden voor starters in Hummelo zeer gering zijn is dit een unieke en waarschijnlijk de laatste kans om een eigen woning in Hummelo te bouwen!

ArtikelinContactKom naar de informatiebijeenkomst op 8 mei 2012 in de Gouden Karper aanvang 19.30 uur. Tijdens deze avond informeert de gemeente Bronckhorst over kaveloppervlaktes, kavelprijzen, planning en de overige voortgang van dit project. Komt allen!!