Onderstaande brief heeft de Dorpsraad deze week aan de omwonenden van het Cruyff Court gestuurd.

 

02-03-2012

Beste mensen,

Middels dit schrijven wil de Dorpsraad Hummelo haar standpunt inzake verplaatsing van het Cruyff Court nog eens duidelijk op een rij zetten. Hierbij gaat de Dorpsraad uit van het laatste verslag van de bijeenkomst d.d. 19-12-2011 met omwonenden, dorpsraad en Gemeente Bronckhorst.


In dit verslag is opgenomen dat alle partijen de intentie hebben uitgesproken dat het Cruyff Court verplaatst wordt en de Gemeente Bronckhorst haar medewerking hieraan zal verlenen.

Tevens staat in dit verslag dat de Johan Cruyff Foundation en Rebo Vastgoed bijdragen aan de kosten bij verplaatsing Voor REBO moet verplaatsing dan gebeuren voor de zomer van 2012.

Er zou begin februari een bijeenkomst georganiseerd worden met de aanwezigen om het onderzoek te delen Dit zal echter nu op een later tijdstip plaatsvinden.

Stelling Dorpsraad Hummelo:
De Dorpsraad heeft begrip voor de problematiek van overlast en zal blijven werken aan een goede oplossing Het Cruyff Court is een uniek geschenk van Klaas Jan Huntelaar aan Hummelo waar verder weinig of geen sportaccommodatie is, en moet voor onze dorpsjeugd behouden blijven Alleen ontmantelen biedt geen enkele garantie voor behoud.

Door ontmanteling van het Court is er nog geen oplossing voor dit speelterrein waar kleine kinderen ook hun vermaak hebben.

In de gesprekken met de wethouder en de fracties, die binnenkort zullen worden gevoerd, zal de Dorpsraad duidelijk maken tegen een ontmanteling te zijn indien er geen duidelijkheid is over een verplaatsing en behoud van het Cruyff Court.

Namens de Dorpsraad Hummelo,

Theo Lucassen – voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.dorpsraad-hummelo.nl